Windows XP home error & won't boot

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

rubeckf

Thread Starter
Joined
Jul 1, 2003
Messages
780
First Name
Ruth
I had tried to run a friends HD as a slave drive with mine on my other machine earlier. I got it up and running & it repaired the friends drive and I was able to get some files off he wanted. After I turned it off & took his out I got an error message that some files are missing in windows\system32\config\system on my computer that I was using with his HD. The message goes on to say to boot with the windows xp disk and try a system repair. Well, that failed also. I took it out and brought it up here and put it on with this one as the slave drive and I got into it. Is there a way I can repair those files with it running as a slave drive on this one, or do I have to just re-install windows again. I just did that about a wk ago for a similar problem. when I run the diagnostic test disk for the WD HD it tells me there are no errors. How can that be? Does it sound like my HD may be going bad? Should I just re-install windows on another HD I have here that has been formatted instead of doing it on that one again??? Lot of questions! Thanks for any suggestions in advance.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top