1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Windows XP issue

Discussion in 'Windows XP' started by trssshh, Jan 18, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. trssshh

    trssshh Thread Starter

    Joined:
    Nov 3, 2004
    Messages:
    51
    Hi,

    Friend of mine got a microsoft update for Internet Explorer 7.0. Every since, when you open anything like my computer or a document, when you close a browser window pops up with the address "about blank". It does not do this when you close internet explorer. Ran spyware checks, spydoctor and adaware and nothing showed. Virus scan was clean. I ran hijack and did not see anything in the log. Ran cwshredder and it was good.

    It is a consistent little bug. Any ideas?

    Sandra
     
  2. kniht

    kniht

    Joined:
    May 7, 2006
    Messages:
    1,763
    You asked for ideas so here's mine. If I were me, I would uninstall the IE7 update to see if this would take care of the problem. Once I had found which update was causing the problem, I would Google it to see if others were having problems with this particular update and if there is a way around it.

    I had several problems with IE7 so uninstalled it and did a registry hack to keep IE7 from being automatically downloaded on my system. Will probably wait a while till the bugs are worked out and download IE7 manually.

    This post was brought to you by Opera.
     
  3. nexolus

    nexolus

    Joined:
    Jan 16, 2005
    Messages:
    23
    I would also suggest not using Internet Explorer at ALL and using Firefox 2.0
     
  4. trssshh

    trssshh Thread Starter

    Joined:
    Nov 3, 2004
    Messages:
    51
    will give that a try this weekend and let you know.

    thanks,

    sandra
     
  5. trssshh

    trssshh Thread Starter

    Joined:
    Nov 3, 2004
    Messages:
    51
    have to use internet explorer for work issues.

    sandra
     
  6. Rollin' Rog

    Rollin' Rog

    Joined:
    Dec 9, 2000
    Messages:
    45,855
    It sounds like a scripting issue has happened. Why don't you just try uninstalling the update AND doing a System Restore. Then try the update again.

    These are found in the Control Panel > Add/Remove programs > show updates.

    System Restore can be accessed through Start > Run: msconfig > Launch System Restore. These can be undone if not helpful.

    It would be hard to sort out on a specific basis.
     
  7. trssshh

    trssshh Thread Starter

    Joined:
    Nov 3, 2004
    Messages:
    51
    Actually deinstalled IE 7.0 and it worked. All restore points had been wiped out. That was strange in itself. Still a small problem, I still think there is spyware afloat, but at least the computer is usable, running a scan thru f-secure tomorrow. Thanks for the advise.

    sandra
     
  8. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/536451

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice