Windows XP not booting up after changed environmental variables

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

tessarotto

Thread Starter
Joined
Feb 6, 2013
Messages
1
Hi there,

Customer changed environmental variables value by clicking on my computer, properties, advanced, environmental variables, edit (user variables), and changed Variable value to the word "windows".
Now windows gives us a blue screen and does not load from any other mode, not even from safe mode.
I tried to boot from CD in order to perform a recovery but it gives me a blue screen (pci.sys error).
I can read the hard drive on another PC, no problems.
I was wondering how to change the environmental variables back to what it was.

Thanks in advance
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top