Windows XP won't boot past splash screen

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

ekyjim

Thread Starter
Joined
Apr 20, 2010
Messages
2
I am working on a Dell Optiplex GX270 that will not boot past the splash screen in normal mode, nor will it go into safe mode. I'm not getting any errors, just a very faint splash screen.

So far I've tried (with no success):
1) changing power supplies
2) put in a new video card
3) put in a different hard drive with a fresh Windows XP install
4) different memory

What am I missing?

Thanks

Jim
 

ekyjim

Thread Starter
Joined
Apr 20, 2010
Messages
2
No, the new drive stops in the exact same spot. And the monitor/connection is one I use for all computers I work on, plus it was connected to 2 different video connections (on-board and the new card) with the same results.

Thanks

Jim
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top