Windows XP X64 Installation Crash

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

ExcellentEnginer

Thread Starter
Joined
Sep 24, 2008
Messages
1
Hi guys,

I'm having a problem with installing Windows XP x64 on my brand new Dell Precision T5400 workstation. The machine came with Windows Vista Buisness x64 installed. I've shrunk the Vista partition to make space for a new XP partition. The problem is that every time I run the installation, when it gets to the stage where it says windows is starting, the screen goes blank for a few seconds and I get a blue screen with a bunch of error messages all relating to hard drive problems. I'm using a USB floppy drive to load the third part RAID drivers and they seem to load properly so I don't think that is the problem. Any help would be greatly appreciated as I've been trying for days to sort this one out.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Top