1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

windows2K class installer error

Discussion in 'Windows XP' started by kagold, Nov 25, 2001.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. kagold

    kagold Thread Starter

    Joined:
    Nov 25, 2001
    Messages:
    4
    When I try to install my M-Audio Delta 2496 sound card into Windows 2000 I get the error message "class installer has denied request to install or upgrade this......"
    Does anyone have a clue?
     
  2. eddie5659

    eddie5659 Moderator Malware Specialist

    Joined:
    Mar 19, 2001
    Messages:
    35,109
  3. kagold

    kagold Thread Starter

    Joined:
    Nov 25, 2001
    Messages:
    4
    Thanks Eddie..I do have the newest driver from their site. Any other suggestions?
     
  4. eddie5659

    eddie5659 Moderator Malware Specialist

    Joined:
    Mar 19, 2001
    Messages:
    35,109
    Okay

    Try this:

    Q.How do I install my Delta card for use with Windows 2000 Professional?


    A.Make sure you have unzipped the drivers to a floppy disc.
    Turn off the Computer and unplug power supply.
    Insert the card in the machine. Connect the cables to the break out box.

    Upon restarting the computer, windows will "detect new hardware"
    Select "No, I will select device from the list"
    Select "Sound, video and game controllers" and click "Next"
    Click on "Have disc" and highlight the Delta and hit "Ok"
    That’s it!!! To record!

    Regards

    eddie
     
  5. kagold

    kagold Thread Starter

    Joined:
    Nov 25, 2001
    Messages:
    4
    Hi again Eddie- That's what we did, but I've downloaded their uninstaller and I'm going to try again from scratch; I'll let you know what happens. Thanks again.........karen
     
  6. kagold

    kagold Thread Starter

    Joined:
    Nov 25, 2001
    Messages:
    4
    Eddie - Hi; using the uninstaller, rebooting and reinstalling seems to have done the trick. My son reports that it's working fine.
    Thanks for your help. :)
     
  7. eddie5659

    eddie5659 Moderator Malware Specialist

    Joined:
    Mar 19, 2001
    Messages:
    35,109
    Hiya

    Glad its working

    See ya

    eddie
     
  8. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/59601

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice