WineASIO not working in FL Studio help

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

nikrobins52

Thread Starter
Joined
Nov 19, 2015
Messages
7
So I'm running Ubuntu 14.04.3 and for the past month have been trying to get FL Studio to work in it.
Ive taken every step on this page and even installed kstudio repos like in this video plus some other things but no luck. I should mention I have a discrete sound card through which I'm trying to get the sound to play, namely the X-Fi Titanium. Everything looks great, I'm running everything through jack and I recently got WineASIO to show up in the "Device" menu under "audio settings" in FL but it still won't play. And I get sound in my browser just fine.
Any advice would be greatly appreciated.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top