winME & Road Runner: cable modem

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. The original thread starter may use the Report button to request it be reopened but anyone else with a similar issue should start a New Thread. Watch our Welcome Guide to learn how to use this site.

daybo

Thread Starter
Joined
Aug 7, 2001
Messages
170
I have the raod runner broad band service from Time Warner cable. My broadband service runs just fine on Win98, but not so well with WinME and i have no clue why. And the tech support at road runner is a joke mpst time.
Problem:
It takes longer to establish a connection nto the internet. longer to retrieve mail from server. I took WinME out and put Win98 back, and road runnerr worked alot better. i just put WinME back in yesterday and the same result of slow connections.

If anyone has any knowlegde of this at all please let me know.
thanx
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. The original thread starter may use the Report button to request it be reopened but anyone else with a similar issue should start a New Thread. Watch our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top