1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Wireless Internet not working

Discussion in 'Virus & Other Malware Removal' started by Zanian, Mar 29, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. Zanian

    Zanian Thread Starter

    Joined:
    Nov 25, 2004
    Messages:
    5
    I was able to get on the internet a week ago. Now I can't. My other computer can't connect to the internet. This has happened before. That time I regormatted and that worked. I don't want to reformat again or I'll be in trouble with my dad. When I open IE and type a website in the adress bar an error pops up that says," Internet Explorer cannot open the search page. "
    Tell me what information you need to know. Here's my Hijack This log if it helps. ( I do have mcafee but, I took those ones out since I typed this all. )

    Logfile of HijackThis v1.98.2
    Scan saved at 3:37: 50 PM on 3/28/2005
    Platform: Windows XP (WinNT 5.01.26000)

    Running processes
    C:\WINDOWS\system32\smss.exe
    C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
    C:\WINDOWS\system32\services.exe
    C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
    C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
    C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
    C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
    C:\WINDOWS\system32\sysfrcx.exe
    C:\WINDOWS\.EXE
    C:\Program Files\Internet Optimizer\optimize.exe
    C:\Program Files\Messenger\msnmgs.exe
    C:\Program Files\Winzip\WZQKPICK.EXE

    o2 BHO: AcroIEHlprobj Class - {0684E9F-C8D7-$D59 - B87D-B87D-784B7D6BE0B3} -
    o2 BHo: PK IE Plugin - {1E1B2879-88FF-11D3-8D96-D7ACAC95951A} -
    C:\WINDOWS\System32\bpkwb.dll
    o3 - Toolbar: &Radio - {8E718888-423F-11D2-876E-00A0C9082467} -
    C:\WINDOWS\system32\msdxm.ocx
    Components\gAURDIAN\CMGrdian.exe /SU
    o4 - HKLM\..\Run: [ViewMgr] C:\Program Files\viewpoint\viewpoint Manager\viewMgr.exe
    o4 - HKLM\..\Run: [1111plorin.exe] C:\WINDOWS\System32\111.plorin.exe
    o4 - HKLM\..\Run:[Internet Optimizer] "C:\ Program Files\Microsoft
    Optimizer\optimize.exe"
    Works\Wkdetect.exe
    C:\WINDOWS\web\related.htm
    {c95fe080-8f5d-11d2-a20b-00aa003c157a} - C:\WINDOWS\web\related.htm
    o9 - Extra button: Real.com - {CD67f990-D8E9-11d2-98FE-00c0F0318AFE} -
    C:\WINDOWS\System32\Shdocvw.dll
    o12 - Plugin for .spop: C:\Program Files\Internet Explorer\Plugins\NPDocBox.dll
    014 - IERESET.ING: sTART_PAGE_URL=http://www.emachines.com
    o16 - DPF: {14A3221B-1678-1982-A355-726B1281987} -
    ms-its:mhtml:file://C:\nosuch.mht!http://www.awmdabest.com/dld/116.chm::/file.exe
    o16 - DPF: {17492023-c23A-453E-A040-C7580BBF700} (loader2 Control) -
    Validation Tool) - http://go.microsoft.com/fwlink/?lin...667&clcid=0x409
    o16 - DPF: {79849612-A98F-B8-95E9-4D13C7B6B35C} (Loader2 Control) -
    http://static.topconverting.com/activex/loader2.ocx
    o16 - DPF: {B38870E4-7ECB-40DA-595F0A5519FF} (MsnMessengerSetupDownloader.cab
    ----------------------------------------------------
    Extra info on my computer.
    -I have linksys wireless adapter.
    -I have eMachines.
     
  2. Kitten6

    Kitten6

    Joined:
    May 30, 2004
    Messages:
    207
    Do you have a netgear wireless usb adapter? Do you use wep encryption?
     
  3. Zanian

    Zanian Thread Starter

    Joined:
    Nov 25, 2004
    Messages:
    5
    I have Linksys and I don't know what wep encryption is.
     
  4. Kitten6

    Kitten6

    Joined:
    May 30, 2004
    Messages:
    207
    Ok... Click start and right click on "My Network Places" and click on properties. Right click on "Wireless Network Connection" and click on status.
    Click support (a tab at the top). Now type your default gateway into your internet browser and press enter. Type in your username and password.
    Click status, and it should say whether it is disconnected or connected. Under the "Setup" tab, check that all the information is correct. And under the status tab will show you if you are connected or disconnected.

    Hope this has helped, even though I personally don't use linksys ;)
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/347310