Wireless issue

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

mskimberly

Thread Starter
Joined
Sep 9, 2001
Messages
12
We have a new wireless router at my church and I brought my laptop in. The connection managers says I am all connected. I am still an unable to pull up any web pages or anything elses internet related. The router is Linksys and my card is Netgear. Any ideas?
 
Joined
Sep 23, 2003
Messages
228
Make sure the SSID is set to match the name in the router. I believe the Linksys router defaults to LINKSYS. The Netgear adapter probably has a different name in it.
 

JohnWill

Retired Moderator
Joined
Oct 19, 2002
Messages
106,425
Did you check to see if WEP is enabled on one side or the other?
 

JohnWill

Retired Moderator
Joined
Oct 19, 2002
Messages
106,425
When your software does a survey for available access points, it should tell you if the AP is encrypted.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top