wireless lan card wont enable

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

gassyp

Thread Starter
Joined
Oct 8, 2009
Messages
3
Ok im wracking my brain!

i have just updated my OS to windows 7 after years of XP. Since updating, a few of my hardware devices needed to be updated aswell. One in particular was my wireless card.

So i went online and purchased a Ralink 802.11b/g/n, installed software and drivers, good to go right? wrong! the bloody thing wont enable.

I have tried everything, aswell as contacting the manufacturer. They have offered me a refund, but i dont want to give in that easy.

when i right click on the the network, it says "enabaling...enabled" then it stays disabled and shaded.

Anybody had a similar issue to this, and or has some ideas?

i have posted some pics to help




thanks in advance
Gassyp
 
Joined
May 16, 2010
Messages
1
I have the same problem with the same card. Did you ever find a fix for this?

Scott
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top