Wireless net not working, lan&usb status light not lit on modem

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

invain

Thread Starter
Joined
Jun 24, 2004
Messages
284
Our wireless internet was working just fine the last time I was on the computer. I was gone for a few hours, and when I returned I noticed the wireless net was out. (I'm on dial-up backup now). The LAN&USB status light on our wireless modem is not lit up, which is probably what my problem is.
 

invain

Thread Starter
Joined
Jun 24, 2004
Messages
284
BTW, our modem is connected to the computer through the ethernet card. When I look at the back of the card where the plug-in jack is, none of the lights are lit up. On the device manager though, it says the card is working fine...
 
Joined
Oct 22, 2005
Messages
644
Try turning everything off. Restart the modem or modem/router combo if that what it is, if not then turn on the router, then the pc's.

Did your system go into standby or hibernate while you out?
 

invain

Thread Starter
Joined
Jun 24, 2004
Messages
284
It was probably in standby since I was gone for a few hours.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top