Wireless Optical Mouse Problems

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

achepil

Thread Starter
Joined
Mar 11, 2002
Messages
39
Hi,
I got a labtec wireless optical mouse and it doesn't work on my computer. I have got it to work on other computers, but on mine it just detects the usb device and the mouse pointer doesn't move. When I restart the computer I get a warning saying I should connect the usb device to the port on the rear of the computer, but that doesn't work either. I have tried switching channels on the mouse and I tried moving closer to the usb plug in, but neither worked. I am fairly sure I installed the software correctly for the mouse.

My computer is a Dell, pentium 4 2.0 Ghz, with 512 Mb RAM.

Does anybody have any suggestions?

Thank You,
Andy Chepil
 
Joined
Apr 11, 2004
Messages
58
have you tried uninstalling, then reinstalling the software/drivers for the mouse?
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Top