Wireless Zero Configuration

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

boredom214

Thread Starter
Joined
Oct 15, 2005
Messages
8
Whenever I log off, the next time I get on I have to do this to get my internet to work:

1. Start
2. Run - %systemroot%\system32\services.msc /s
3. Wireless Zero Configuration
4. Start this service

The startup type for Wireless Zero Configuration is already on auto but I still have to start it manually. I have Windows XP Professional and also, I don't know if it will help, but my internet is Verizon Fios. Any help would be great.

Thanks
 

etaf

Wayne
Moderator
Joined
Oct 2, 2003
Messages
65,474
it may be your adater is switching it off
when you first boot
go into
control panel
admin tools
services

and look ad see what its status is

do you have the wireless adapter software running
please give details - make and models etc
are you runng XP Service Pack 2
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top