1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

WMP 9.0 problem.

Discussion in 'All Other Software' started by Schizo, Oct 5, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Schizo

    Schizo Thread Starter

    Joined:
    Oct 5, 2003
    Messages:
    2
    I try to play this streaming media ( mms://211.202.0.47/ongamehi ) in WMP and I only recieve audio and no video. It says I'm recieving at about 20kbps which is really slow for me. I get about 100kbps to 180 kbps on P2P programs. The media is coming out of Korea which would account for being a little slow but not that slow would it? Anyway, the problem is that I get no video. I'm on Win 98 SE and I've tried to play it through RealOne and gotten the same problem.
     
  2. Schizo

    Schizo Thread Starter

    Joined:
    Oct 5, 2003
    Messages:
    2
    Bump...
     
  3. scouse

    scouse

    Joined:
    Nov 1, 2002
    Messages:
    24
    have you tryed downlaoding codecs for it?
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/169736

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice