WMP54G Won't see wireless LAN

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Akito

Thread Starter
Joined
May 23, 2003
Messages
931
Hey all.

Here's the situation. Have a new PC (like today new) and I put a WMP54G (linksys wireless G card) into it. It refuses to see a wireless network. I've tried it on different machines. Works fine. Tried it in different PCI slots. No luck. Tried different PCI cards - a sound card and a modem, both worked fine. Note that there are two other PC's within a few feet of this one that get full signal strength on the wireless network. All three are in the same room as the AP, and there are no walls between me and the AP. The AP currently isn't secured, either.

So essentially I'm stuck here. Linksys tech support has been useless - but they are sending me an older copy of the driver. If any of you have any ideas, I really need some help. I don't think the new PC is the cause of the problem. However, if this doesn't work, I am at a loss.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Top