Word field stops working on template launch

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

isl-man

Thread Starter
Joined
Sep 10, 2009
Messages
1
Hi,

I've created a .dot template file (I've tried it with a .dotx template also with the same issue) and am launching it from an Access database. The Word template contains three fields: {FILENAME \* MERGEFORMAT} {DATE \@ "dd/MM/yy" \* MERGEFORMAT} {PAGE }. The problem is as follows:

1) The database names the new document, saves it under the new name and launches the Word template - and works fine
2) When the document opens, the DATE field and the PAGE NUMBER field work fine and when you click on them they are still fields which will update as normal.
3) The FILENAME field, however, is replaced with the name of the template - not actually of the filename. Worse still, this is no longer a field name so can't update with the new filename.

I've trawled the net and am baffled as to why this would be happening and what I can do to fix it. Hope you guys are cleverer than me!

Regards,

Andrew
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Top