1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

work menu

Discussion in 'Business Applications' started by gillcy, Feb 15, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. gillcy

    gillcy Thread Starter

    Joined:
    Jan 17, 2003
    Messages:
    34
    Please explain to me where the work menu is in Word 2002. I understand it is at the end of the menu list. But I don't know where the menu list is
    Thanks Sandy
     
  2. Anne Troy

    Anne Troy

    Joined:
    Feb 14, 1999
    Messages:
    11,746
    First Name:
    Anne
    Tools-Customize.
    Commands Tab.
    On the left, go to the bottom and choose Built-In menus.
    On the right, click on "Work" and drag it up onto an existing toolbar.
    Close the Customize dialog box.

    :D
     
  3. gillcy

    gillcy Thread Starter

    Joined:
    Jan 17, 2003
    Messages:
    34
    Thanks Dreamboat
    Your great:D
     
  4. Anne Troy

    Anne Troy

    Joined:
    Feb 14, 1999
    Messages:
    11,746
    First Name:
    Anne
    Thank YOU for saying so!

    :D
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/118957

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice