1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

workflow harness error

Discussion in 'Windows XP' started by mrugesh1981, Sep 9, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mrugesh1981

    mrugesh1981 Thread Starter

    Joined:
    Sep 9, 2004
    Messages:
    2
    Hey

    i have a customer who is getting this error message...on his computer while installing high speed internet..although the customer went ahead and reinstalled winxp on the computer...can anyone let me know wat excatly causes this problem..and how one can avoid it...
     
  2. Cheeseball81

    Cheeseball81 Retired Moderator

    Joined:
    Mar 3, 2004
    Messages:
    84,315
    Who is their Internet Provider?
     
  3. mrugesh1981

    mrugesh1981 Thread Starter

    Joined:
    Sep 9, 2004
    Messages:
    2
    Hi

    Thanks for replying...well the problem is with multiple ISP...aol..or charter so don think its a problem with the ISP but the problem with somehting winxp home...
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/272204

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice