Xerox Workcentre M940 Printer - no communication

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

drmikelee

Thread Starter
Joined
Jun 23, 2004
Messages
1
In the past, occasionally the small icon of my printer in the notification area of the taskbar would have a red circle with an X through it. When you put the mouse over the icon, the message "WorkCentre 940 - No Communication" would show up.

I'd usually fix the problem by unplugging the power cord and USB cord to the printer for a few seconds and then reconnect it.

But now, the problem won't go away. I've tried using the latest driver from the xerox site and that hasn't helped.

I've also tried the ideas on this link http://www.driverforum.com/printer5/10763.html.

Any ideas?

Thanks
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top