XP AntiMalware 2010 + Search Engine Hijack Issue(s)

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

posaune

Thread Starter
Joined
Apr 5, 2010
Messages
1
Dell Inspiron 9400 Laptop - XP Pro

Not sure if the 2 issues are related, but I first noticed that my AVG was being shut down and in its place was an obvious scam security app calling itself XP AntiMalware 2010. I followed the instructions found here, which worked well in removing all the references to ave.exe; I thought I had put the issue behind me. I resumed browsing with some success...until I did a search on Google and followed the link for my desired search result - BOOM! hijacked re-direct.

I'm pretty tech-savvy (10+ years of IT experience), but admittedly security is not my forte.

I have Ad-Aware and Spybot S&D downloaded and ready if I need to post logs. If it's another app I need to use, please advise.

I was going to do a System Restore from 2 days ago, but I cannot perform a restore as my system now fails to shut down gracefully (which System Restore requires) with a "STOP: c000021a" error.

Thanks,
--Jason
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top