1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

XP Booting Problem

Discussion in 'Virus & Other Malware Removal' started by TheManc, Jan 27, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. TheManc

    TheManc Thread Starter

    Joined:
    Jul 25, 2010
    Messages:
    4
    Last night after deleting virus's with Combofix, i unistalled the programm succesfully. I then download Avira as my PC currently didn't have an AV. So i installed Avira, did a scan, said im infected ect ect, so i clicked remove and it kept saying running scan everytime i tried removing a virus. Basically, it pissec me off so i unistalled Avira and re-started my PC. This is where the problem began. My PC loads up like normal to the Xp loading screen, it gets past the XP loading screen with the blue bar going past, and then about 3 seconds after the XP loading screen goes the computer reboots on its own. The noise is like a click and then it goes quiet and reboots. I've tried Safe Mode, Last know good config, Debuug ect and nothing gets past it.

    What do you think could be the problem, and what advice can you give me.

    Thanks,

    Martin
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/977341

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice