Xp Failed Install/Hardware?

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

hdmike

Thread Starter
Joined
Oct 29, 2007
Messages
1
My brothers computer had been working for the past five months. All of a sudden the computer would not post, and would not display anything on the monitor. The computer was getting power as the fans would stay on.

I swapped out the Power Supply Unit, and the computer did post and start to load windows XP for a moment. During the loading phase of XP the computer automatically rebooted itself.

I tried loading Windows XP onto another hard drive off of this system. It look like everything was going to run great, but the install would give me missing files. I tried two known good windows XP CD installs. Both did not work. I would receive missing file errors and not be able to complete the install. I'm thinking it is either bad memory or a bad mobo. Or could it be the CMOS?

Thanks in advance for any help or ideas.

Mike
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top