XP making continuous loud whirling noise when starting system, no boot up

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Spiderman58

Thread Starter
Joined
Sep 8, 2012
Messages
1
Have been having boot up problems, going to safe mode to start, in the process I have to turn the power all the way off to get the computer to start, I was getting the usual outage noise when a computer is improperly turned off, now the noise will not stop and the computer will not boot at all.
 
Joined
Sep 14, 2008
Messages
941
Sounds to me that maybe its a bios problem . When booting the default place that windows looks to get its startup info from is the HDD. If that was changed, say to cd drive then it would look there. No info there would mean its stuck in limbo. Try searching the site for bios or boot up problems. This situation is far from new and ,hopefully its not your machine, you will find the right solution for you.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top