XP Network Setup Wizard Doesn't Run

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

CyBerAliEn

Thread Starter
Joined
Nov 25, 2001
Messages
1,209
OK...

I have a laptop (basic specs in my signature).

If I plug it into my network, I am able to access the internet through it, access network drives, etc.

But... when I go into "Network Connections"... it doesn't display ANYTHING. It also doesn't display ANY computers in my task tray for the connection.

If I go into the Network Setup Wizard thing (IE, Create Connection or whatever), I am able to go through and select like Home or Office Network option, and then when you continue and it's supposed to go through and setup the actual connection, the current wizard closes, and the new wizard (for creating the network connection) never comes up. I get no error, nothing. It just doesn't run.

I am needing to setup another network connection.... so how do I correct this? :confused:

To note, my laptop hasn't always been this way. It's been like this for maybe the last month or two, I just haven't gotten around to dealing with it because I haven't a need to setup another connection until now.

Thanks in advance for the help!


Andrew
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top