XP not responding/showing usb import device

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

rocket300

Thread Starter
Joined
Jan 5, 2011
Messages
1
hello,
I've had years with no issues transfering pictures or videos from cameras to my xp pc from various usb devices. I even have flash drives that work perfectly on my p.c. Yesterday i bought a new video cam/camera and another flash drive usb storage device. When i plug either of these new devices (neither came with software) into my usb ports; i get a new message telling me i must install hardward in order for windows to run the new device. Well it came with no hardware? Silimiar cameras and identical flash drives have never required installation, they simply appear as devices with removable storage under "my computer". Nothing appears under my computer when the new devices are plugged in.

any suggestions? Thank you
 

Davec

Gone but never forgotten
Joined
Jan 27, 2001
Messages
4,435
Let it install the hardware. Assuming the devices are compatible with XP then the lack of a disk implies that XP has the drivers available to install. Assuming your OS is up to date.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top