XP Pro Computer shutdown/re-boot problem

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

anglia

Thread Starter
Joined
May 24, 2006
Messages
61
Hi

I have a client whos P.C keeps shutting down after about 5 minutes and re-booting. This only happens when he's connected to his dial up account. This is running slow at 31.5mbps

I,ve run spybot and Adaware and removed entries that it found, but still doing it.

He's running XP Pro on a 750MGZ CPU and 254MB Ram but says it has worked ok up to now.

The system error report reads:

c\windows\minidump\mini012507-03.dmp
c\documu~\jake\locals~1\temp\weri.tmp.dir00\sysdata.xml

Can anyone advise how I should proceed.

Ian
 

bonk

Banned
Joined
Sep 8, 2005
Messages
11,097
Check the settings in the dial-up connection under Advanced
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top