XP pro sp3 will see ipconfig, internet and Ping,but not lost Ethernet connedtion.

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

sjpiv44

Thread Starter
Joined
Aug 16, 2010
Messages
33
We have 3 workstation running XP Pro, sp3 on a P2P. When I configured a year ago, all 3 stations could see all needed. Now I can still see the internet and ping stations, but with nothing changed except the virus protection; Even with disabling the firewall, I still can not share and with a Ethernet printed, configured 6 month ago great, now not printing.
Our Anti-virus is Viper which updates every hour and scans daily. \
Any suggestions?
 

sjpiv44

Thread Starter
Joined
Aug 16, 2010
Messages
33
Statement correction: xp pro sp3 will show correct data, we can get on the internet and I can ping addresses, but can not see any stations in the workgroup. After reading a later post, I will do a NBTSTAT -n and do a ipconfig /all. I will check the later post and see if we can get a resolve.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top