Xp Pro

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Irish Rose

Thread Starter
Joined
Oct 30, 2004
Messages
24
Hi All :)
Still haven't resolved the issue of attachments going out in OE when none are being sent. Can regedit/restore be run on XP PRO? This should correct the problem, I think?
Thanks for your help
 

Irish Rose

Thread Starter
Joined
Oct 30, 2004
Messages
24
Hi Kiwiguy & EAFiedler:)
Sorry - can you tell I'm a newbie? Obviously assumed everyone knew what I was talking about :( Thanks for the link - unfortunately, it didn't answer the question :(
What I'm wondering now is whether or not XP Pro can be restored ( by using Regedet) to settings prior to the problem cropping up.

Thanks EA for helping out. Very much appreciated :)

Thanks for any help
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top