XP Service Pack 2 and wireless connection

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

tbeatham

Thread Starter
Joined
Feb 13, 2003
Messages
72
I have tried updating my system a couple of times now for Service Pack 2 but everytime I do it my wireless broadband connection gets blocked so I have to uninstall the service pack to get it back. Can anyone tell me how I can avoid this problem or rectify the problem.
 
Joined
Jan 26, 2001
Messages
2,070
Have you tried shutting down Windows Firewall after you install SP2. This would be a good place to start.
 

tbeatham

Thread Starter
Joined
Feb 13, 2003
Messages
72
skinnywhiteboy said:
Have you tried shutting down Windows Firewall after you install SP2. This would be a good place to start.
Yeah tried that and no good - made no difference and the connection would not repair
 
Joined
Feb 7, 2005
Messages
1
I am having the same problem. I have installed WinXP SP2 and my wireless "G/B" connections to my Linksys router (, which is connected to my cable modem) will not work. I tried the update link that was posted here (Microsoft site) and it did not solve the problem. I am running XP home Edition on a PC that had a great connection and it's now down.

Any ideas on this one?

Thanks in advance.

Michael
 

tbeatham

Thread Starter
Joined
Feb 13, 2003
Messages
72
mevande said:
I am having the same problem. I have installed WinXP SP2 and my wireless "G/B" connections to my Linksys router (, which is connected to my cable modem) will not work. I tried the update link that was posted here (Microsoft site) and it did not solve the problem. I am running XP home Edition on a PC that had a great connection and it's now down.

Any ideas on this one?

Thanks in advance.

Michael
Mike,

The only thing that worked for me was to uninstall SP2 and revert everything back to the previous settings.
You could give that a go so at least you get your internet connection back.

Tim
 

JohnWill

Retired Moderator
Joined
Oct 19, 2002
Messages
106,429
For some reason, when I installed SP2 on my laptop, I had to reset the TCP/IP stack after the process to get the wireless link to function again.

netsh int ip reset c:\resetlog.txt
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top