1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

XP Slow on network after installing T1

Discussion in 'Windows XP' started by Cams, Jan 28, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Cams

    Cams Thread Starter

    Joined:
    Mar 1, 2001
    Messages:
    45
    I have just replaced an ISDN with a T1 on a network with one XP box and the rest Win98 running a simple peer-to-peer. The T1 is running through a WatchGuard Firewall. I have addressed the IP on each machine and all the 98 machines are running great, but the XP box is very slow in displaying web sites. It seems to find the sites immediately, but then takes a long time to display the page. Also, files requested by the 98 boxes from the XP are fast, but file browsing the other way is very slow too. In another matter that may or may not be related, on all machines it seems to take a much longer time to connect to the email server (external ISP). Once connected though the emails download very fast. Ironically, if I connect to the email server through mail2web.com the response is immediate.

    Thanks for any suggestions.
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/115799

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice