XP SP2 OEM Connection Issues

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

jdolbeer

Thread Starter
Joined
Jul 5, 2006
Messages
100
Last night I went to XP Pro from Server 2003 and for some reason my computer cannot detect the connection from my router. I've reset the router and such to see if that would have any effect, but I don't know what else to do. I know a decent amount about computers, but I'm lost when it comes to networking. :(
 

JohnWill

Retired Moderator
Joined
Oct 19, 2002
Messages
106,429
Start, Run, CMD to open a command prompt:

Type the following command:

IPCONFIG /ALL

Right click in the command window and choose Select All, then hit Enter.
Paste the results in a message here.

If you are on a machine with no network connection, use a floppy, USB disk, or a CD-RW disk to transfer a text file with the information to allow pasting it here.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top