XP User Name Change Issue -- Please Help!

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Dallas_USA

Thread Starter
Joined
Apr 23, 2008
Messages
3
Hi. I'm having trouble with the following scenario: I connected a workstations running Windows XP Home to a Server (Windows 2003 Server). I setup a user name on the server (we'll say "jondoe"). At the workstation, I changed the existing user account name (in control panel) to match the server: jondoe (original user name was "Owner", typical for XP Home). I also set matching passwords for jondoe on the server and workstation. I then rebooted and logged in as jondoe on the workstation. Normally I'd be able to access the server without additional popup windows or "access denied" errors (if the workstation login/password matches the server's login/password for a given user). HOWEVER, this is not the case: I either get additional login windows, or "access denied". From what I can see: the login name (and/or credentials) being passed to the server is still "Owner", and NOT "jondoe"!! (If I setup on the server an "Owner" account, I connect fine... But, I can't use "Owner": I have 3 other workstations to connect with "Owner" accounts!). Please help! :)
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top