XPSP3 - Bluescreen

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

xLionHeartx

Thread Starter
Joined
Sep 3, 2008
Messages
4
During the installation of the XP SP3, my computer shut off from lack of battery. Upon multiple tries of booting, I repeatedly kept blue screening. I downloaded XP3 again and fully installed it this time. This worked but now I am blue screening again.

I've tried running safe mode and doing a recovery but the administrator turned off the option for my laptop so I was unable to do it. Please help!!!
 
Joined
Feb 28, 2002
Messages
1,731
get the machine to boot in safe mode in there at the login window select administrator
if it don't show i believe a double sequence of ctrl+alt+del will help.

then enter control panel/admin tools/computer management/services check in the services that system restore is enabled.if disabled then right click on the line and click properties then click automatic.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Top