1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

/y Not Working?!?!

Discussion in 'DOS/Other' started by tehon3299, Oct 2, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. tehon3299

    tehon3299 Thread Starter

    Joined:
    Mar 30, 2003
    Messages:
    209
    OK guys..

    I have del *.* /y in a directory in a batch file and it still prompts me for an answer (Y/N). Why is this? I have tried:

    del *.* /y
    del *.* /-y
    del *.* /Y
    del *.* /-Y
    del /y *.*
    del *.* /-p
    del *.* /a

    Nothing works. I have XP so it's DOS 5.1. Is there something I should know???

    Thanks!
     
  2. Squashman

    Squashman Trusted Advisor

    Joined:
    Apr 4, 2003
    Messages:
    19,783
    Did you just try
    del *.*
     
  3. DaveBurnett

    DaveBurnett Account Closed

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    12,970
    its probably del *.* /Q
    but try /? ffor the help info
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/169168

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice