Yahoo!!

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

X Zero

Thread Starter
Joined
Jan 11, 2003
Messages
104
Ok,I have yahoo set as my homepage and there seems to be a problem with it. When im looking for something I type it in and its fine.All the topics come up quick ..but if i type something in again everything slows way down and doesnt even come up most of the time.Any ideas why that is? Oh yeah.I can get it to work if i refresh like 3 times.
Xp Home edition
Ie browser.
Cable.
 
Joined
Jul 8, 2003
Messages
1
Hi, I had this problem with Win98/netscape navigator. Turned out to be a problem with the cable modem settings. Had to completely uninstall it then re-install it. Can't remember if I used the NTL CD or did it manually. Took me a couple of attempts to get it going. Hope this helps.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top