You Tube not the same since Real Player Was Installed

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

rodeognome

Thread Starter
Joined
Dec 13, 2003
Messages
1,366
Ever since Real Player was installed - video playback in You Tube just chugs along -
apart from removing Real Player - how do I get my You Tube playback to play back smoothly again?
 
Joined
Apr 1, 2007
Messages
1,005
I tried watching several videos on youtube using both dsl and cable and had no problems.
 

rodeognome

Thread Starter
Joined
Dec 13, 2003
Messages
1,366
I'm not saying dsl or cable are in anyway related !- I am saying Real Player is related to this problem....
 

cvb

Joined
Jan 30, 2004
Messages
328
Had same problem ,I shut down my dsl turned it back on and voila.maybe!!!
 
Joined
Apr 1, 2007
Messages
1,005
I don't think Real Player is the problem. The video is being streamed to your computer over the internet. Conection speed, traffic and other variables can account for the problem.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Top