YouTube videos refusing to play or load

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

lonoca

Thread Starter
Joined
Dec 8, 2018
Messages
1
Screenshot (4).png Screenshot (5).png Screenshot (6).png Screenshot (7).png Since today YouTube refuses to either play a video, load the video acompanied by something along the lines of 'if playback doesn't start soon, restart device' or it does play but i only have audio and the screen is black or green.. I've already tried restarting, turning off/on adblock, clearing history. I just found out it also affects anime videos.. Can anyone help? Thanks!
 
Last edited:

Couriant

James
Trusted Advisor
Spam Fighter
Joined
Mar 26, 2002
Messages
36,921
Ummm perhaps it may be something to do with the Norton alert in the last image... have you checked your machine for any malware?
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top