ZIP Drive acting up

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

michael863

Thread Starter
Joined
Apr 13, 2004
Messages
88
i have an INTERNAL iomega zip 250 disk drive that disappears every time i restart my computer. i run xp pro, but everytime i boot, i have to go to system > hardware > add hardware wizard and then my computer will "find" it and suddenly i can access it from "my computer."

Even if i try to save something onto the drive before going to "find" the zip, then the disk drive will not even be one of the available options.

Any ideas on how to make my computer recognize the drive. this confuses me b/c the drive is internal, so its not connected by usb or anything like that.
 

michael863

Thread Starter
Joined
Apr 13, 2004
Messages
88
yeah, i have recently upgraded iomegaware and the drivers. my computer still doesn't locate it. there is a faq that suggest doing kinds of stuff like going into bios, etc. that kind of stuff is beyond my capabilities. my zip drive is a 250 atapi by the way.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top